وب سایت رسمی دکتر مرتضی دلخوش

 
دکتر دلخوش

ورزش های کاربردی برای تقویت عضلات

ورزش های کاربردی برای تقویت عضلات

ورزش های کاربردی مختلفی وجود دارد که با انجام آن میتوان عضلات را تقویت نمود و از بروز بیماری های ستون فقرات، پیشگیری کرد.

ورزش های کاریردی برای تقویت عضلات میباشد در هر مرحله اگر درد احساس کردید از ادامه ورزش پرهیز کنید.

برای آشنایی بیشتر با ورزش های کاربردی برای تقویت عضلات، کانال تلگرامی و پیج اینستاگرام دکتر دلخوش را دنبال کنید.

گودی کمر:

گودی کمر یکی از شایعترین اختلالات در کمر و ستون فقرات است.

دلایل مختلفی همچون افزایش وزن، افتادن شکم و به تبع آن کشیدن کمر به طرف جلو و … وجود دارد که منجر به افزایش گودی کمر میشود این عارضه در دوران بارداری بیشتر نمایان است این مسئله در افرادی که ورزش نمی کنند و شکم بزرگی دارند نیز ایجاد میشود.

افراد لاغر بدلیل ضعف عضلات شکم و طرز نشستن غلط به گودی کمر دچار میشوند و امروزه این مسئله در دختران جوان بیشتر اتفاق می افتد و این باعث اختلال در رشد ستون فقرات آنها میشود.

کلیپ زیر برای افرادی که گودی کمر دارند بسیار مفید میباشد در حرکت آخر فیلم، بهتر است کمی لگن خود را بالا بیاورید تا گودی کمر کامل به سطح بچسبد. حرکات را به آرامی انجام دهید و در آخر هر حرکت مکث کوتاهی داشته باشید.

 

تمریناتی برای تقویت عضلات پا و لاغر نمودن آن:

 

تقویت عضلات کمر:

جهت تقویت عضلات کمر ورزش های زیر را انجام دهید.

 

سندرم پریفورمیس:

درگیری عضله پریفورمیس باعث درد سیاتیکی میشود و فرد بدون درگیری در کمر، درد و بی حسی در پاها را دارد و معمولا اشتباه تشخیص داده میشود.

سندرم پریفورمیس نیاز به درمان دارد چون هرگونه نا هنجاری در راه رفتن سبب شروع سیکل معیوبی میشود که میتواند منجر به آسیب کمر و مفاصل گردد.

نمونه ای از تمرین های رهاسازی عضله پریفورمیس در کلیپ زیر نمایش داده شده است در صورت عدم بهبودی میتوان از بلاک عضله استفاده نمود.

 

ورزش های مخصوص شانه:

اگر در عضلات شانه و کتف خود احساس درد یا فشار می کنید میتوانید هر یک از تمرینات کششی در ویدئو را انجام داده تا درد شما کاهش پیدا کند. برای تسکین بلند مدت لازم است بررسی های تخصصی انجام گیرد تا علت یا علل ایجاد درد در شانه مشخص گردد تقویت عضلات به خودی خود باعث کاهش درد خواهد شد اما در مواردی که درد شدید میباشد حتما به پزشک خود مراجعه نمایید.

 

واریس پا:

واریس یا رگ های واریسی، رگ های بزرگ شده هستند که بیشتر در رانها و پاها دیده میشود رگهای واریسی در بعضی از افراد از لحاظ زیبایی و در برخی دیگر بدلیل درد و ناراحتی که ایجاد میکند فرد را راهی مراکز درمانی، جهت رفع آن می نماید همچنین در برخی از افراد مشکلات بزرگتری ایجاد میکند.

علت ایجاد واریس: شل شدن دریچه موجود در عروق پا و ضعف عضلات پا

در کلیپ زیر ورزشهایی برا جلوگیری از واریز پا قرار دادیم ورزش ها را بصورت مداوم انجام دهید و عضلات پای خود را تقویت نمایید.

 

گوژپشتی:

افرادی که انحراف ستون فقرات بصورت گوژپشتی دارند حرکات زیر را روزی سه بار انجام دهند.

0
دیدگاه‌های نوشته